A dizájn, az esztétikum és az időtállóság találkozása

2024. március 14.

Az olasz Nardi kültéri bútorai világszerte ismertek és rendkívül népszerűek, ugyanis árad belőlük a stílus, a mediterrán életérzés, mindemellett megfizethető és tartós megoldást kínálnak magánszemélyeknek és vendéglátóhelyeknek egyaránt. 

A márka kerti bútorai kiváló minőségű anyaguk és innovatív megoldásaik révén tűnnek ki a mezőnyből, és bármilyen térbe nagyszerűek lehetnek. Egyre többen alakítják ki az otthonukhoz tartozó teraszokat, kerteket a nappalihoz hasonlóan, hogy helyet biztosítsanak a pihenésnek azokban a hónapokban, amikor a kellemes hőmérséklet lehetővé teszi a kint tartózkodást.

A berendezések kiválasztásánál a kényelem és a tartósság fontos szempontok. A Dublino Home által kínált Nardi kültéri bútorok tökéletes megoldást kínálnak azoknak, akik a kertben is otthon éreznék magukat. 

Milyen a jó kültéri bútor?

Kültérre többféle anyagból készült bútorokat választhatunk, a klasszikus megoldást a fabútorok jelentik, azonban ezek csak rendszeres, nagy munka-, idő- és költségigényes karbantartás révén őrzik meg eredeti szépségüket. A hagyományos fém bútorok is ismétlődő karbantartást igényelnek, ráadásul súlyuk miatt nehezen szállíthatók és pakolhatók.

Nagyszerű megoldást jelentenek a gondozásmentes anyagok, a műanyagok, az alumínium és a rozsdamentes acél, ugyanis ezek időjárásállóak, könnyen karbantarthatóak. Persze az egyes termékek minősége, komfortja eltérő lehet, ezért érdemes márkás darabokat választani, hogy több szezonon keresztül díszítsék a teraszokat, szolgálják a kényelmünket. 

Miért a Nardi?

A Nardi termékkínálatában kapható valamennyi kerti bútor és kiegészítő kiváló minőségű polipropilén és hőre lágyuló gyanta keverékéből készül, amely mind a funkció és az esztétika, mind pedig a hajlítószilárdság, az ellenálló képesség szempontjából nagyszerű választás. A könnyű és rugalmas, ugyanakkor nagyon kemény anyag nem törik és jelentős sérüléseket is elvisel, rendkívül tartós.

A termékpaletta a lakossági és kereskedelmi bútorigények széles skáláját lefedi, a kültéri étkezőbútorok mellett más kerti berendezések, lounge garnitúrák, napozóágyak, kiegészítők óriási választékát. Kollekcióik minden ízlésnek és stílusnak megfelelnek, változatos és gyönyörű, időtálló színekben kaphatóak, ellenállnak az UV-sugárzásnak, az esőnek és a szélnek.

A strapabíró, víz- és penészálló kivitel lehetővé teszi a bútorok egyszerű és gyors tisztítását, karbantartását. A funkcionális kialakításnak köszönhetően a Nardi székcsalád egymásra pakolása is gyerekjáték, ami a vendéglátóhelyek számára kifejezetten vonzóvá teszi. 

Egy zöldmegoldás

Amennyiben ellenérzéseid lennének a műanyagokkal szemben, érdemes a Nardi kültéri bútoraira szavazni, ugyanis amellett, hogy tartósak, időjárásállóak, 100%-ban újrahasznosíthatók, és a gyártásuk is tiszta technológiával, nulla károsanyag-kibocsátással történik.

Válaszd az olasz életérzést, a mediterrán tájak színeit, szerezz be kimagasló minőségű Nardi kültéri bútorokat!

Ajánló