Varázsold idén újjá a konyhádat!

2024. január 12.

Valahogy a január, az új év kezdete mindig is a fogadalmak letételének időszaka volt. Az emberek nagyobb erővel vágnak bele egy cél megvalósításába ilyenkor. Van, aki az egészségével igyekszik többet törődni, elkezd sportolni, mások pedig a környezetüket kezdik el csinosítani.

Alakítsuk át a konyhánkat!

A konyha a lakásunk azon része, amelyet a leghosszabb ideig használunk egyidejűleg, ráadásul aki szívesen részt vesz a sütés-főzés foglalatosságaiban, az igénybe is veszi a konyha minden szegletét. Ezért ez az a helyiség, amely a leghamarabb megy tönkre, azaz elhasználódnak benne a bútorok. Nézzük meg a Gemini-Duo webáruház konyhablokk kínálatát és máris láthatjuk, hogy sosem volt egyszerűbb egy új konyhabútorra szert tenni, mint napjainkban.

A konyhablokk típusú kialakítás révén nem kell vesződnünk semmivel. Kész konyhabútor tervek és megvalósítások állnak rendelkezésünkre a webáruházban, amelyekből nem nehéz válogatni annak ellenére, hogy szép számmal akadnak összeállítások. Ha átfutottuk a kínálatot, érdemes először az otthoni alapos méricskéléssel kezdeni, és az alapján szűkíteni a lehetőségeket.

Meghatározó szempont, hogy vannak-e háztartási nagygépeink, tervezzük-e azok cseréjét is vagy bővítését. Ha igen, akkor azok bekötését is figyelembe kell venni, hiszen a meglévő vizes és villamos szerelvények átvezetése máshová már igen nagy munkával, megbontásokkal járna.

Ha plusz elemekre van szükségünk

Előfordulhat, hogy a kinézett konyhablokk mellett vannak olyan felületek, ahová szintén szeretnénk egy konyhaszekrényt vagy valamilyen előlapot, pultot, kiegészítőt. Ebben az esetben sincs gond, mert a Gemini-Duónál nem csupán kész konyhablokkok közül válogathatunk, hanem a konyha minden egyes részét megvásárolhatjuk külön, ráadásul különféle méretben és színekben.

Ne feledkezzünk meg a szaniter szerelvényekről sem, hiszen minden konyhához tartozik egy mosogatótálca csapteleppel, mely belépve a helyiségbe, a konyha központi területeként minden tekintetet magához vonz.

Akár konyhablokkra, akár külön elemekre esik a választásunk, mindenképpen igazodjunk meglévő konyhánk falának színéhez, stílusához, a burkolatokhoz, és vegyük számításba a nyílászárók elhelyezkedését is. Ha nagyobb az alapterület, bátran adjunk teret álmainknak és valósítsuk meg a képzeletünkben már kialakult terveket!

Egyedi kialakítások

Mára már a komplett konyhablokkoknál is lehetőségünk van egyedi ötletek kiaknázására. Ugyanis olyan széles a választék, hogy szinte mi szabhatjuk meg, melyik elem hová kerüljön. A Gemini-Duónál megtalálhatók ún. sarokelemes kialakítások is, amelyek nagyon jól jönnek kis alapterületű konyhákba.

Itt az idő, hogy belevágjunk a felújításba, és ehhez minden kiegészítőt, alkatrészt megtalálunk a webshopban a klasszikus, hagyományos formatervezéstől kezdve a minimalista dizájnokig. Különleges hatást kölcsönöz az új bútornak, ha LED-es megvilágítással egészítjük ki, amelyet akár magába a bútorba vagy afölé építhetünk.

Ajánló

Mi mindenre jó a nyers virágpor?

Mi mindenre jó a nyers virágpor?

Számtalan jótékony tulajdonsága van a nyers virágpornak, méltán örvend nagy népszerűségnek. Már az ősidőkben felfedezték az egészségre gyakorolt...

bővebben
Jó hír a gazdálkodóknak!

Jó hír a gazdálkodóknak!

Amennyiben gazdálkodással foglalkozol, bizonyára örülni fogsz a nemrégiben bevezetett változásoknak. Az egységes kérelemben például lett néhány...

bővebben