Kétszemélyes kádak a meghitt fürdőzésekért

2024. június 10.

Egy hosszú fárasztó nap után sokan szeretnek elmerülni a habok között és így kiereszteni a gőzt. Egy forró fürdő számos pozitív élettani hatással bír, ellazítja az izmokat, támogatja a szívet és az érrendszert, csökkenti a vérnyomást.

Amennyiben szeretnénk párunkkal megosztani a fürdőzés élményét, érdemes szétnézni az M-Acryl egyenes kád választékában, ahol egy igazán különleges termékcsaládra bukkanhatunk.

A Sabina kétszemélyes kád

A Sabina termékcsaládban található egyenes kádak töretlen népszerűségnek örvendenek, az alábbiakban pedig azt is megnézzük, hogy minek köszönhetik ezt. A különböző típusok számos méretben elérhetőek, így a különböző adottsággal rendelkező fürdőszobák számára meg lehet találni az ideális darabot.

A legnagyobb tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkezik, 180 cm-es hosszával kényelmesen elfér benne két felnőtt ember is, így a fürdőzés közös élménnyé válhat.

Természetesen a termékcsalád minden tagja antibakteriális felülettel rendelkezik. Különösen fontos ez a fürdőszobai berendezések esetében, hiszen a nedvesség és a gyakori, magas páratartalom kiváló táptalajt biztosít a baktériumoknak, gombáknak és egyéb kórokozóknak. Az antibakteriális felület viszont gondoskodik róla, hogy ezek ne tudjanak megtelepedni a felszínen. Ez azért fontos, mert ezáltal elkerülhető a gyakori, vegyszeres tisztítás, ami egészségünkre, valamint a környezetre is negatív hatással van.

Odafigyelés a részletekre a kialakításban

A Sabina kádak úgy lettek kialakítva, hogy bennük a páros fürdőzés a lehető legkényelmesebb élmény legyen. Ennek egyik legfontosabb eleme a lefolyónak az elhelyezése. Amikor egyedül fürdünk, akkor nincs jelentősége, ha a lefolyó a kád valamelyik végében helyezkedik el, hiszen egyszerűen megtehetjük, hogy az ellenkező oldalra ülünk. Páros fürdés alkalmával azonban már kényelmetlenséget okozna mindez. A tervezők is gondoltak erre, és a lefolyót középre tették, így az egyik felet sem zavarja.

A kád anyaga természetesen akril, ami kiváló hőtartó képességgel rendelkezik. Így egy hosszúra nyúló fürdőzés alkalmával sem kell tartani attól, hogy a víz a kellemesnél hűvösebbé válik.

Elegáns, letisztult stílus

A termékcsalád tagjaira jellemző az egyszerűség, a letisztultság, az elegancia. Éppen ezért könnyen beilleszthetőek különböző stílusú fürdőszobákba. Egyenes kialakításuk és különböző méretben való elérhetőségük szintén a minél egyszerűbb beilleszthetőséget támogatja.

Ahogy a kád külsejét, úgy a belső kialakítását is egyenes, kicsit szögletes vonalvezetés jellemzi. Ehhez igazodik remekül a Pro modelleknél található vízszintes, króm túlfolyó, ami igazán exkluzív megjelenést biztosít a terméknek.

A Sabina kádakra ezen kívül 10 év garanciát vállal a forgalmazó, így nem kell tartani az idő előtti meghibásodástól, és az abból következő váratlan kiadásoktól.

Ajánló

Mi mindenre jó a nyers virágpor?

Mi mindenre jó a nyers virágpor?

Számtalan jótékony tulajdonsága van a nyers virágpornak, méltán örvend nagy népszerűségnek. Már az ősidőkben felfedezték az egészségre gyakorolt...

bővebben
Jó hír a gazdálkodóknak!

Jó hír a gazdálkodóknak!

Amennyiben gazdálkodással foglalkozol, bizonyára örülni fogsz a nemrégiben bevezetett változásoknak. Az egységes kérelemben például lett néhány...

bővebben