Tudod, hogy mire kell figyelni, hogy a vágyaid valóban teljesüljenek?

2024. június 14.

Talán nem túlzás azt kijelenteni, hogy bár vágyai mindenkinek vannak, sokan mégsem tudnak tenni azért, hogy azok meg is valósuljanak. Ha pedig valóra válnak az ábrándok, akkor közel sem biztos, hogy úgy és olyan formában történik mindez, ahogyan ezt megálmodtuk.

Elég csak egy rossz döntés, és máris rémálommá válik az, ami egészen addig idillinek tűnt. Gondolj csak bele, hogy mennyi veszélyt rejt magában akár a legegyszerűbb felnőtt játékszer használata is. Mai cikkünkben meg is mutatjuk!

Fontos a biztonságos származás!

A minőség, a bevizsgált eredet, a biztonságos anyagok alkalmazása akkor is fontos, amikor a pajzán ábrándok kerülnek napirendre. Ha ugyanis nem figyelünk oda minderre, akkor gyorsan kiszakad majd belünk a felkiáltás: “Mi lesz így a vágyaim megvalósulásával?”. 

És még szerencsések lehetünk, ha egy rosszul kiválasztott, silány minőségű és ismeretlen eredetű szexuális játékszer “ csak” annyi bajt okoz, hogy nem jön el a kívánt csúcs.

A gyatra minőség ugyanis akár sérüléseket is okozhat, amelyek intim tájakon felettébb kellemetlenek tudnak lenni. Ráadásul ha ismeretlen az eszköz eredete is, akkor még a gyógyítás, gyógyulás is nehezebben fog menni, illetve a felelősségre vonás is el fog maradni, ami egyet jelent azzal, hogy számtalan másik emberrel is meg fog történni ugyanaz a baleset.

Mindig ellenőrizni kell az eszközt használat előtt!

Amíg ez a kis rutinmozdulat egyértelmű a szerszámok vagy akár a szépségipari kütyük használata előtt, addig a szexuális segédeszközök esetében sem szabad megspórolni ezt a pár perces műveletet.

Persze nemcsak azt kell megnézni, hogy az elemek működnek-e, hanem azt is, hogy ép-e a játékszer felülete, ugyanis akár a tárolás során is keletkezhetnek rajta felületi sérülések, amelyek komoly gondot is okozhatnak, akár egészségügyi szempontból is.

Hölgyeknél ez kiváltképp sarkalatos kérdés, hiszen a hüvely fala felettébb érzékeny és sérülékeny felület, persze a férfiak féltett fegyvere is kárt szenvedhet, ezért mindenképpen érdemes gondosan ellenőrizni a szóban forgó eszközöket.

A használati útmutató nem dísznek van!

Sokan hajlamosak elkövetni azt a hibát, hogy nem olvassák el a felnőtt játékszerek használati útmutatóit, és csak a saját fejük után menve teljesen másként kezdik el használni az eszközt, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Ezt már csak azért sem szabad félvállról venni, mert ez bizony az intim sérülések melegágya, és akinek volt már olyan, az pontosan tudja, hogy mennyi kellemetlenséggel jár ez a felelőtlen magatartás.

Ami miatt még érdemes elolvasni a Vágyaim.hu összes játékszere mellé járó útmutatót, az a tárolás és tisztítás kérdése. Ha ugyanis mindezt megfelelően tesszük, akkor hosszú ideig élvezhetjük ezeknek a minőségi daraboknak a jótékony hatásait!

Ajánló

Ki vagyok én?

Ki vagyok én?

Te is feltetted már magadnak ezt a kérdést? Minden bizonnyal igen, ez pedig azt jelenti, hogy elkezdted az önismeret útját járni. Azonban, hogy...

bővebben