Divatos női cipő a következő szezonra

2024. február 16.

Hamarosan jön a tavasz, a napsütés, ezzel együtt a melegebb idő, így a színek garantáltan átveszik az uralmat felettünk. Ilyenkor már senki sem akar csizmában és kabátban munkába menni. Jöhetnek a magas sarkúk, a sportcipők, a divatos újdonságok, amikből idén sem lesz hiány. Mindegy tehát, hogy sportolni, kirándulni, esetleg vásárolni szeretnénk, ezek a különlegességek bármilyen alkalommal megállják a helyüket.

Az alábbi cikkünkben olyan lábbeliket mutatunk be, amelyek kiváló megoldást jelenthetnek a tavaszi szezonra.

Tamaris modellek a melegebb napokra

A Borgo.hu magas sarkúi és elegáns cipői között bőven akad olyan típus, amely bárki számára megfelelő választás lehet. Szerencsére vannak olyan márkák, amelyek minden szezonra és mindenféle emberre gondolnak, így tavasszal sem kell cipőhiányban szenvednünk.

A Tamaris rózsaszín női magas sarkú a stílus és a kényelem tökéletes ötvözete, amely bármely hölgy megjelenését fel tudja dobni. Biztosítja a napközbeni kényelmet, a stílust, az összhangot, hiszen kellemes színének hála bármilyen szetthez remekül passzol. A divatos magas sarkú kiváló minőségű anyagból készült, minden, a márkára jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Előnye, hogy nem túl magas a sarka, emellett a TOUCH-it technológia gondoskodik a maximális kényelemről.

A Tamaris lábbelik tehát kiváló megoldások, ha valóban stílusosan és elegánsan szeretnénk megjelenni egy-egy eseményen. Jó választás randevúra, egy városlátogatásra, hiszen szoknyával és nadrággal egyaránt viselhetjük.

Divatos szandálok 

Szintén Tamaris-újdonság a női stiletto szandál, amely elegáns megjelenésével kiváló választás a tavaszi napokra. A lábbeli anatómiailag kialakított, magasított talpszerkezettel rendelkezik, ezzel gondoskodik a maximális komfortról. Ideális választás munkába, irodába, randevúra, csinosabb szettekhez, de még elegáns eseményekre is. Ebben biztosan kiélvezhetjük a nőies sikk mögött rejlő kényelmet. Ne feledkezzünk meg a csatos bokapántról és a TOUCH-it talpbetétről, ami miatt az egész napos viselet sem okozhat problémát.

Másik divatos szandál erre a szezonra a rózsaszín kivitel, amely szintén kényelmes talpbelsővel készült, ideális sarokvastagságának hála pedig rendkívül stabil viselet. Mivel lakkozott, így még egy buliban is megállja a helyét, hiszen feltűnő, csillogást kölcsönöz a viselője számára.

Melegebb cipők az átmeneti napokra

A Bosido Trin bézs női magas sarkúval bárki a figyelem középpontjába kerülhet. Itt az elegancia és a merész stílus találkozik egymással. Ez nem egy hagyományos lábbeli, hanem egy személyiség kifejezője is egyben. A Trin modell dizájnjának egyedi részleteivel és markáns vonalaival hívja fel magára a figyelmet. Ebben minden lépésben önmagunkra találhatunk. A kifinomult megjelenést kölcsönző cipő 9 cm-es sarokvastagsággal, emellett szintetikus felsőrésszel készült, így könnyen tisztítható.

Ajánló